logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
[rev_slider alias="main-slider"]
TRATTORIA MODERNA

DESPRE NOI

Este locul în care vei găsi mâncarea irezistibilă, care a pus Bella Italia pe harta gastronomiei mondiale. Totul, în centrul Bucureștiului, la kilometrul 0 al culturii și vieții orașului, chiar în Teatrul Național București. Îți oferim toate ingredientele pentru o seară veselă cu prietenii tăi sau, de ce nu, o întâlnire romantică cu persoana iubită.
Bine ai venit la Angelo Grasso!

Cele mai proaspete ingrediente

INGREDIENTE

Italienii știu cu ce se mănâncă. Știu pentru că ingredientele pe care le folosesc sunt proaspete, aromate, alintate de mare și de Soare-Apune.

Bucătăria italiană tradițională urmează Mediterana și se concentrează pe ingrediente naturale simple, întregi, făcând-o una dintre cele mai sănătoase din lume.

Hai să fredonăm împreună: Parmigiano Reggiano, Mozzarella, Balsamico di Modena, Prosciutto, Bresaola, di Valtellina, Carciofi, Capperi, Aglio, basilico e altre erbe …

VEZI MENIUL
TRATTORIA MODERNA

MENIUL NOSTRU

Savoarea, simplitatea și inventivitatea felurilor de mâncare italienești au avut un impact cultural asa de mare asupra lumii în care trăim astăzi, încât au fost adoptate și adaptate peste tot. La Angelo Grasso vă propunem o interpretare modernă a unor rețete clasice și gustoase.

Pentru noi, pastele înseamnă mai mult decât tortellini, fusilli, spaghetti sau penne. Le alegem pe cele mai fine, concepute după rețetele bucătarilor italieni, iar fiecare dintre ele este începutul unei povești. Le potrivim sosurile cu atenția și dragostea unei mame italience înaintea prânzului de duminică în familie și le asezonăm cu acele condimente care le transformă în simfonii ale gustului.

O salată nu este niciodată doar o salată. ea vine cu istoria uleiului de măsline preparat cu măiestrie, a parmezanului care și-a câștigat renumele binemeritat, a roșiilor coapte exact atât cât trebuie de Soarele cântat de Pavarotti.

Carnea de vită, de porc sau de miel sunt preparate cât să intre cuțitul în ele ca în unt.

Iubește mâncarea ca un italian. Savurează. Iubește. Dacă nu știi cum, te învață Angelo Grasso.

pizza

Di Giovanni

La sfarsitul anilor 80 din inima anticei Rome ajunge pe meleagurile Cremoneze reteta unei pizze fantastice, preluata la inceputul anilor 2000 de pizzaiolo Giovanni si imbunatatita pe parcursul altor 20 de ani de experienta si studiu…

 

Caracteristici pizza Da Giovanni:

  • aluat cu maia naturala
  • maturat minim 24/48 ore
  • extrem de subtire si de o digerabilitate extraordinara (maxim 45/50 minute)
  • toate produsele din componenta ei sunt importate direct din italia
  • faina exclusiv din bob de grau italian din nordul Italiei de la o moara de familie cu un trecut de peste 200 ani de traditie
  • faina cu caracteristici organolectice si cu un procent de proteina vegetala ridicat – 14-14,5%
  • mozzarella italiana
  • si toate produsele alimentare utilizate, doar de la colaboratori consacrati de pe teritoriul italian
  • gust unic si diferit de celelate produse de pe piata de consum datorita buchetului complet de combinatii de alimente cu un gust autentic italian
  • pizza caracterizata prin crocantetea pe care o are o adevarata “schiacciata romana”
119

Galerie foto

REZERVARI

Pentru a face o rezervare, te rugăm să suni la +4 0739 955 555 sau trimite un email la rezervari@weissbeer.ro.

Sorry, the comment form is closed at this time.